Termeni, conditii si sfaturi de utilizare

Informatii generale

1.1. Vanzarea produselor si serviciilor SC Sert IT SRL, denumita in continuare Vanzator catre persoane fizice sau juridice, denumite in continuare Cumparator se va face exclusiv in baza prezentelor conditii generale.
Sediul social al Vanzatorului este Chilia Veche, Jud. Tulcea, Str. Dunarii 201

Punct de lucru Str. Ghita Hagi, Nr. 69, Sect. 1, Bucuresti

SC Sert IT este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Tulcea sub nr. J36/399/2017, CIF RO33203222, 

1.2. Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, din magazinul online www.sertservicerefill.ro, a produselor si serviciilor oferite de Vanzator. Prevederile prezente stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile Vanzatorului, precum si ale Cumparatorului si sunt parte integranta a tuturor contractelor de vanzare-cumparare ce vor fi incheiate intre acestia.
1.3. Relatia dintre parti este supusa legislatiei romane in vigoare, si in special normelor privind protectia consumatorului (Legea 363/2007), legii comertului electronic (Legea 365/2002) si Ordonantei privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta (Ordonanta 130/2000).

Obiectul contractului

2.1. Obiectul contractului il reprezinta livrarea de produse si efectuarea de servicii comandate de catre Cumparator prin intermediul magazinului online www.sertservicerefill.ro si confirmate atat de catre Vanzator cat si de catre Cumparator.
2.2. Comanda transmisa de Cumparator reprezinta un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre Vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre Vanzator se considera ca intre parti s-a incheiat contractul de vanzare-cumparare ce produce efecte juridice si genereaza drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, astfel cum sunt definite in prezentele conditii comerciale generale, care fac parte integranta din acest contract.
2.3. Comanda poate fi transmisa Vanzatorului prin intermediul magazinului prin internet, mail, fax. Comanda este intotdeauna ferma pentru Cumparator.
2.4. Cumparatorului ii va fi permis accesul in magazinul Vanzatorului prin internet pe baza completarii formularului de creare cont. Cumparatorul are posibilitatea sa selecteze si sa comande produsele prin intermediul paginii de web a Vanzatorului, dupa ce si-a creat contul de client.
2.5. In magazinul online al Vanzatorului este prezentata o descriere amanuntita a fiecarui produs in parte. Produsele accesate de catre Cumparator vor fi colectate intr-un cos virtual de cumparaturi, iar la incheierea cumparaturilor acesta primeste o lista a tuturor produselor selectate si valoarea totala a comenzii. Inainte de a transmite comanda, Cumparatorul are posibilitatea de a verifica lista de cumparaturi si de a face modficari.

Preturi

3.1. Preturile valabile ale produselor si serviciilor comercializate sunt cele afisate in magazinul online al Vanzatorului la momentul lansarii comenzii. 
3.2. Pretul produselor este calculat ex Works Depozit Vanzator, nefiind incluse cheltuielile de transport pana la Cumparator si eventualele cheltuieli obligatorii pentru ambalarea marfii, care se vor regasi separat pe factura. Cheltuielile de ambalare si expeditie vor fi calculate separat si explicate in factura fiscala.

3.3. Preturile afisate in magazinul online pot fi modificate fara un anunt prealabil. Preturile comenzilor confirmate de catre Vanzator pot fi modificate numai cu acordul ambelor parti in anumite cazuri speciale.

Termeni si conditii de livrare

4.1. Vanzatorul va livra produsele comandate aflate in depozit in aceeasi zi, daca este zi lucratoare, sau a doua zi lucratoare. In mod exceptional, termenul de livrare pentru produsele care nu se gasesc in stoc se poate prelungi, caz in care Cumparatorul va fi contactat pentru a i se comunica termenul de livrare.
4.2. In cazul in care livrarea este intarziata fata de termenul convenit din cauze imputabile Cumparatorului si cele doua parti nu au stabilit de comun acord un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul si are optiunea de a percepe si pretinde tarif de magazinaj, depozitare si manipulare a produselor in cuantum de 0,1% pe zi din pretul de vanzare, incepand cu a 10-a zi dupa implinirea termenului de livrare stabilit. Vanzatorul va instiinta in scris Cumparatorul cu privire la implinirea termenului de livrare si neridicarea marfii, in termen de maxim 10 de zile de la implinirea termenului de livrare stabilit. Pentru intreaga perioada in care marfa neridicata ramane la dispozitia Cumparatorului, Vanzatorul isi declina orice responsabilitate in privinta pierderii sau deteriorarii acesteia. Dupa trecerea unui termen de 20 de zile de la termenul stabilit pentru preluarea marfii de catre Cumparator, marfa se considera abandonata de catre aceasta, si reintra in proprietatea Vanzatorului. In acest caz, Cumparatorul datoreza Vanzatorului daune-interese pentru prejudiciul provocat.
4.3. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre Vanzator, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare.

4.4. Cumparatorul va specifica in comanda una din urmatoarele variante ale modului de livrare a marfii:

  • Preluare personala de la punctul de lucru Sert IT - Str. Ghita Hagi, Nr. 69, Bucuresti, Sector 1 https://sertservicerefill.ro/shop_contact.php
  • Livrare de catre Sert IT SRL (valabil numai in Bucuresti) - Pret 15 Ron 
  • Livrare cu firma de curierat DPD sau alta, la alegerea Dvs. - Pret 17 Ron
Plata produselor

5.1. Cumparatorul se obliga sa plateasca pretul marfii cumparate sau a serviciilor livrate, inclusiv cheltuielile de transport , de ambalare, majorari.

5.2.  Plata se poate efectua in una din urmatoarele variante:

  • Ramburs la curier
  • Transfer bancar in baza facturii fiscale (marfa se livreaza in momentul confirmarii platii)
  • In numerar la predarea marfii, in cazul livrarii de catre Sert IT

5.3. In cazul in care marfa nu este in stoc se poate solicita plata in avans, intergral sau partial, in baza unei facturi proforma.

5.4. Marfa furnizata ramane proprietatea Vanzatorului pana la momentul achitarii integrale a pretului de vanzare-cumparare. 

Returnarea produselor

6.1. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 republicata : "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Rambursarea produselor va fi  suportata de catre Cumparator
Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar.
Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b).

6.2. Notificarea se face numai in scris la adresa de email office@sertservicerefill.ro sau prin fax la 031.7800.284 

6.3. Notificarea trebuie sa contina o copie a facturii de achizitie.

6.4. Cumparatorul care a notificat Vanzatorul conform art. 6.1. are responsabilitatea de a se asigura ca produsele pe care doreste sa le returneze vor fi returnate la Vanzator in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar Vanzatorul considerand cererea ca nevalabila.

6.5. Cumparatorul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare.

6.6. Vanzatorul asigura garantia tuturor produselor comercializate potrivit dispoziţiilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor şi garantiile asociate acestora. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 

Garantii

7.1. Vanzatorul asigura garantia tuturor produselor comercializate potrivit dispoziţiilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor şi garantiile asociate acestora. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Confidentialitate si protectia datelor

Sert IT S.R.L. respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest Site si, de asemenea, Sert IT S.R.L. respecta si se conformeaza cu toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal. Aceasta politica defineste informatiile pe care Sert IT S.R.L. le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cand vizitati Site-ul.

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale SERT IT SRL cu sediul social în Chilia Veche, Str. Dunarii 201, Jud. Tulcea în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.sertservicerefill.ro denumit in continuare “Site”

 

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Dacă sunteți client al Site-ului, www.sertservicerefill.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul www.sertservicerefill.ro precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, Sert IT SRL va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Sert IT SRL iar contul creat va fi șters automat.

II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Sert IT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

 

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

III.1. Dacă sunteți client al Site-ului, Sert IT SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi Sert IT SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Sert IT SRL, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor https://sertservicerefill.ro/shop_help.php . Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Sert IT SRL.

pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă Sert IT SRL în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea Sert IT SRL de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Sert IT SRL, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați. 

 Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Sert IT SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Sert IT SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de Sert IT SRL, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al Sert IT SRL de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, Sert IT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Sert IT SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, Sert IT SRL va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Sert IT SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Sert IT SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

 

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Sert IT SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină Sert IT SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

pentru administrarea Site-ului;

în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Sert IT SRL prin intermediul Site-ului;

pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;

pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Sert IT SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

 

VI. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Sert IT SRL, conform celor descrise în prezentul document;

dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Sert IT SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Sert IT SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:

acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Sert IT SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :

persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Sert IT SRL către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Sert IT SRL sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Sert IT SRL poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;

în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@sertit.ro

Alegerea metodei de comanda

Aveti posibilitatea de a comanda online, telefonic sau prin e-mail.

In cazul in care alegeti varianta telefonica sau prin e-mai gasiti datele noastre de contact aici

 

Cautarea produselor

In caseta de cautare rapida introduceti codul cartusului cautat sau modelul echipamentului, doar cifre, fara denumirea producatorului apoi apasati butonul de cautare.
Folositi filtrele si veti gasi produsul cautat.
Exemplu: cautati cartusul HP CE285A pentru echipamentul HP LaserJet PRO P1102, P1102W, P1100, P1300, M1212NF, M1217MFP, M1132.
Introduceti 285 sau 1102 si apasati butonul de cautare. Aplicati filtrele si ... gata

Cosul de cumparaturi

Dupa gasirea produsului cautat introduceti numarul de bucati dorit si apasati butonul
Cosul de cumparaturi il gasiti in partea dreapta sus.
Aveti variante de modificare a cosului, de golire si imprimare a acestuia.
Pentru finalizare comenzii apasati butonul Comandare.

Inregistrare/Autentificare cumparator

Puteti comanda cu inregistrare sau fara inregistrare de cumparator. Aveti si varianta de autentificare prin contul Facebook sau Google.
Avantajele înregistrării:

  • Puteți să faceți mai rapid cumpărăturile
  • Puteți să urmăriți comanda
  • Puteți să solicitați newsletter
Confirmarea comenzii

Confirmarea comenzii :

  • Selectati sau introduceti datele de facturare
  • Selectati sau introduceti adresa de livrare
  • Alegeti metoda de plata preferata
  • Alegeti metoda de livrare dorita
  • Verificati datele personale si plasati comanda
  • In rubrica Observatii puteti introduce alte detalii legate de comanda Dvs.
Mesaje

Veti primi cateva e-mailuri:

  1. Confirmarea comenzii de catre unul dintre operatorii nostri, care va indica faptul ca a inceput procesarea comenzii Dvs.
  2. In cazul livrarii prin curier veti primi un e-mail care va anunta ca a fost anuntat curierul sa preia comanda in vederea livrarii catre Dvs.
  3. Curierul a ridicat comanda Dvs. si este in curs de livrare. Va este indicat si numarul AWB pentru a putea urmari comanda plasata

 

Daca nu doriti aceste mesaje va rugam sa o specificati in rubrica Observatii.