`

Certificat

SSL Certificate

Număr vizitatori

0
1
4
8
9
8
2

Kyocera Mita TK-100 NEGRU-Incarcare cartus imprimanta

Incarcare Cartus imprimanta Kyocera Mita TK-100 NEGRU

Kyocera Mita TK-100 NEGRU-Incarcare cartus imprimanta

Incarcare cartus imprimanta, cod OEM Kyocera Mita TK100

Incarcare cartus pentru imprimante/multifunctionale/copiatoare KYOCERA MITA FS 1020, KYOCERA MITA KM 1500, KYOCERA MITA FS 1018, KYOCERA MITA FS 1118, KYOCERA MITA KM 1815, KYOCERA MITA KM 1820

Detalii
Producator :
Kyocera Mita
Categorie :
Incarcare cartuse
Culoare :
Negru
Numar pagini :
7200 pagini
Cod OEM :
TK100
Tehnologie :
Laser
Alte date
În stoc
55,24 Lei inclusiv TVA
Livrare gratuita in Bucuresti

Pentru imprimante, multifunctionale sau copiatoare:

KYOCERA MITA FS 1020KYOCERA MITA KM 1500
KYOCERA MITA FS 1018KYOCERA MITA FS 1118
KYOCERA MITA KM 1815KYOCERA MITA KM 1815
KYOCERA MITA KM 1820

Pentru reparatii sau contracte de service necesare echipamentelor tale verifica preturile si serviciile noastre

Incarcarea cartusului Kyocera Mita TK 100, culoare negru cu o capacitate de 7200 pagini este o operatiune ce presupune demontarea cartusului, golirea prin aspirare a tonerului rezidual, curatarea si inspectarea pieselor componente, cu solutii specifice fiecarei piese, inlocuirea contra cost si daca este cazul a pieselor defecte (cilindru, lamela stergere, rola incarcare PCR, rola magnetica, pinioane, etc), reincarcarea cu toner, asamblarea cartusului toner, inlocuirea chip-ului, daca este prevazut, testarea si ambalarea in pungi negre antistatice. Reumplerea cartusului se efectueaza PE LOC, in atelierul nostru, de catre tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul reumplerii de cartuse imprimante, folosind toner si materiale specifice de cea mai buna calitate. Pentru reumplerea cu toner se foloseste cartusul imprimantei Dumneavoastra.

Aproape toate imprimantele, multifunctionalele sau copiatoarele au la denumire una sau mai multe litere, la final. NU AU IMPORTANTA in cautarea cartusului toner pe care il cauti. Reprezinta doar ce functii are echipamentul respectiv. De exemplu: litera D-Duplex, N-placa retea (network), W-wireless.

Trebuie sa stii ca SERT IT SRL nu solicita taxe suplimentare pentru procesarea comenzii si ambalarea cartusului toner in vederea expedierii prin curier.

Imaginea produsului reprezinta modul de ambalare si fabricantul cartusului toner. In descrierea cartusului toner vei gasi toti parametrii necesari pentru a il identifica corect.

Ne straduim sa iti transmitem informatiile cat mai corect, in asa fel incat sa fi sigur ca ai gasit cartusul toner potrivit imprimantei tale. Totusi exista posibilitatea sa mai gresim. Daca vezi o asemenea greseala, fi amabil si da-ne un mail la adresa office@sertit.ro. MULTUMIM!

Descriere produs

Numar articol
TK100I

Opinia ta conteaza. Scrie-ti parerea despre produsele noastre

Nu există comentarii