Incarcare cartus toner galben HP Color LaserJet 3600-3800-Q6472A

În stoc
Stoc:
Incarcare toner-Reumplere cartus HP Q6472A
Brand
HP
Detalii
Incarcare toner Yellow 150g + CHIP
Gramaj/Numar pagini
150g/4000 pagini
Culoare
Galben (Yellow)
Cod OEM
Q6472A
50,69 RON fara TVA
60,32 RON inclusiv TVA
Incarcare cartus toner-Reumplere toner HP Q6472A. Pentru reumplerea cartusului se utilizeaza toner de cea mai buna calitate-galben 150g. Se inlocuieste chip-ul electronic.
HP Color LaserJet 3600, Color LaserJet 3600N, Color LaserJet 3800, Color LaserJet CP3505, Color LaserJet CP3505DN
Descriere
Reumplerea cartuselor toner se efectueaza numai in atelierul Sert IT. Se foloseste cartusul Dumneavoastra Acest cartus toner va fi reumplut, verificat si returnat
Incarcare toner HP Q6472A. Reumplere toner cartus imprimanta HP Color LaserJet 3600, Color LaserJet 3600N, Color LaserJet 3800, Color LaserJet CP3505, Color LaserJet CP3505DN
Reumplerea toner se efectueaza pe loc, in atelierul Sert IT, cu materiale si componente de cea mai buna calitate.
Operatiuni: Demontare cartus toner, aspirare toner rezidual, curatare piese componente, inspectarea starii de uzura, incarcare cu toner in cantitatea necesara fiecarui cartus, ansamblarea cartusului, inlocuirea chip-ului electronic, daca este cazul, test.
In functie de gradul de uzura al cartusului toner poate fi necesara inlocuirea cilindrului fotosensibil chiar inlocuirea integrala a cartusului
ATENTIE !!!
Nu va spune nimeni faptul ca nu toate cartusele toner pot fi reincarcate cu rezultate bune, din punct de vedere al calitatii imprimarii.
Exista foarte multi producatori de cartuse toner compatibile, de diverse calitati. De la cele mai bune pana la cele mai slabe.
Nici unele tipuri de cartuse toner originale nu pot fi reumplute cu succes.
Pentru obtinerea unei calitati superioare a imprimarii folosind un cartus toner reumplut este necesara experienta in activitatea de incarcare cartuse si utilizarea de materiale de calitate superioara. Toner-ul pentru refill, chip-ul, solutiile de curatare diverse, speciale pentru fiecare componenta a unui cartus toner fac diferenta intre un cartus toner reumplut care va functiona bine si un esec total.
Chiar si asa, exista posibilitatea sa refuzam incarcarea toner a anumitor cartuse compatibile, din motive de calitate. Nu putem garanta calitatea imprimarii a unor cartuse toner compatibile, de calitate indoielnica, care vor fi aduse in atelierul nostru, pentru reincarcare.
Deoarece clientii nostri TREBUIE sa fie multumiti.
Garantia produselor

Toate produsele si servicille noastre sunt garantate.

In cazul in care ati comandat gresit, produsul este deteriorat sau nu functioneza la parametrii normali il puteti returna GRATUIT.

Va returnam banii sau inlocuim produsul.

Consumabilele (cartuse toner, developer, unitate developer, cilindru, unitate cilindru-imagine) NU POT FI RETURNATE dupa folosire mai mult de 10%.

Garantia se refera la defectele aparute la/dupa instalare.

Este necesara o pagina test care sa identifice modul defectuos de imprimare.

Formular de retur
Pentru imprimante/multifunctionale/copiatoare
Model echipament
Color LaserJet 3600
Color LaserJet 3600N
Color LaserJet 3800
Color LaserJet CP3505
Color LaserJet CP3505DN
Producator echipament
HP
Numar articol
Q6472AI
Comentarii