Incarcare cartus toner negru HP LaserJet M 1120-LaserJet M 1522-CB436A

În stoc
Stoc:
Incarcare toner-Reumplere cartus HP CB436A
Brand
HP
Detalii
Incarcare toner 100g + CHIP
Gramaj/Numar pagini
100g/2000 pagini
Culoare
Negru (Black)
Cod OEM
CB436A
36,88 RON fara TVA
43,89 RON inclusiv TVA
Incarcare cartus toner-Reumplere toner HP CB436A. Pentru reumplerea cartusului se utilizeaza toner de cea mai buna calitate-100g. Se inlocuieste chip-ul electronic.
HP LaserJet M 1120 MFP, LaserJet M 1120N MFP, LaserJet M1522N, LaserJet M1522NF, LaserJet P1505, LaserJet P1505N
Descriere
Reumplerea cartuselor toner se efectueaza numai in atelierul Sert IT. Se foloseste cartusul Dumneavoastra Acest cartus toner va fi reumplut, verificat si returnat
Incarcare toner HP CB436A. Reumplere toner cartus imprimanta HP LaserJet M 1120 MFP, LaserJet M 1120N MFP, LaserJet M1522N, LaserJet M1522NF, LaserJet P1505, LaserJet P1505N
Reumplerea toner se efectueaza pe loc, in atelierul Sert IT, cu materiale si componente de cea mai buna calitate.
Operatiuni: Demontare cartus toner, aspirare toner rezidual, curatare piese componente, inspectarea starii de uzura, incarcare cu toner in cantitatea necesara fiecarui cartus, ansamblarea cartusului, inlocuirea chip-ului electronic, daca este cazul, test.
In functie de gradul de uzura al cartusului toner poate fi necesara inlocuirea cilindrului fotosensibil chiar inlocuirea integrala a cartusului
ATENTIE !!!
Nu va spune nimeni faptul ca nu toate cartusele toner pot fi reincarcate cu rezultate bune, din punct de vedere al calitatii imprimarii.
Exista foarte multi producatori de cartuse toner compatibile, de diverse calitati. De la cele mai bune pana la cele mai slabe.
Nici unele tipuri de cartuse toner originale nu pot fi reumplute cu succes.
Pentru obtinerea unei calitati superioare a imprimarii folosind un cartus toner reumplut este necesara experienta in activitatea de incarcare cartuse si utilizarea de materiale de calitate superioara. Toner-ul pentru refill, chip-ul, solutiile de curatare diverse, speciale pentru fiecare componenta a unui cartus toner fac diferenta intre un cartus toner reumplut care va functiona bine si un esec total.
Chiar si asa, exista posibilitatea sa refuzam incarcarea toner a anumitor cartuse compatibile, din motive de calitate. Nu putem garanta calitatea imprimarii a unor cartuse toner compatibile, de calitate indoielnica, care vor fi aduse in atelierul nostru, pentru reincarcare.
Deoarece clientii nostri TREBUIE sa fie multumiti.
Garantia produselor

Toate produsele si servicille noastre sunt garantate.

In cazul in care ati comandat gresit, produsul este deteriorat sau nu functioneza la parametrii normali il puteti returna GRATUIT.

Va returnam banii sau inlocuim produsul.

Consumabilele (cartuse toner, developer, unitate developer, cilindru, unitate cilindru-imagine) NU POT FI RETURNATE dupa folosire mai mult de 10%.

Garantia se refera la defectele aparute la/dupa instalare.

Este necesara o pagina test care sa identifice modul defectuos de imprimare.

Formular de retur
Info produs
Model echipament
LaserJet M 1120 MFP
LaserJet M 1120N MFP
LaserJet M1522N
LaserJet M1522NF
LaserJet P1505
LaserJet P1505N
Producator echipament
HP
Numar articol
CB436AI
Comentarii