`

Certificat

SSL Certificate

Număr vizitatori

0
1
4
7
4
0
7

HP C4096A NEGRU-Incarcare cartus imprimanta

Incarcare Cartus imprimanta HP C4096A NEGRU

HP C4096A NEGRU-Incarcare cartus imprimanta

Incarcare cartus imprimanta, cod OEM HP C4096A

Incarcare toner 300g

Incarcare cartus pentru imprimante/multifunctionale/copiatoare HP LASERJET 2100, HP LASERJET 2200

Detalii
Producator :
HP
Categorie :
Incarcare cartuse
Culoare :
Negru
Numar pagini :
300g/5000 pagini
Detalii :
Incarcare toner 300g
Cod OEM :
C4096A
Tehnologie :
Laser
Alte date
În stoc
34,04 RON fara TVA
40,51 RON inclusiv TVA

Pentru imprimante, multifunctionale sau copiatoare:

HP LASERJET 2100HP LASERJET 2200

Pentru reparatii sau contracte de service necesare echipamentelor tale verifica preturile si serviciile noastre

Incarcarea cartusului HP C4096A, culoare negru cu o capacitate de 300g/5000 pagini este o operatiune ce presupune demontarea cartusului, golirea prin aspirare a tonerului rezidual, curatarea si inspectarea pieselor componente, cu solutii specifice fiecarei piese, inlocuirea contra cost si daca este cazul a pieselor defecte (cilindru, lamela stergere, rola incarcare PCR, rola magnetica, pinioane, etc), reincarcarea cu toner, asamblarea cartusului toner, inlocuirea chip-ului, daca este prevazut, testarea si ambalarea in pungi negre antistatice. Reumplerea cartusului se efectueaza PE LOC, in atelierul nostru, de catre tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul reumplerii de cartuse imprimante, folosind toner si materiale specifice de cea mai buna calitate. Pentru reumplerea cu toner se foloseste cartusul imprimantei Dumneavoastra.

Aproape toate imprimantele, multifunctionalele sau copiatoarele au la denumire una sau mai multe litere, la final. NU AU IMPORTANTA in cautarea cartusului toner pe care il cauti. Reprezinta doar ce functii are echipamentul respectiv. De exemplu: litera D-Duplex, N-placa retea (network), W-wireless.

Trebuie sa stii ca SERT IT SRL nu solicita taxe suplimentare pentru procesarea comenzii si ambalarea cartusului toner in vederea expedierii prin curier.

Imaginea produsului reprezinta modul de ambalare si fabricantul cartusului toner. In descrierea cartusului toner vei gasi toti parametrii necesari pentru a il identifica corect.

Ne straduim sa iti transmitem informatiile cat mai corect, in asa fel incat sa fi sigur ca ai gasit cartusul toner potrivit imprimantei tale. Totusi exista posibilitatea sa mai gresim. Daca vezi o asemenea greseala, fi amabil si da-ne un mail la adresa office@sertit.ro. MULTUMIM!

Descriere produs

Numar articol
C4096AI

Opinia ta conteaza. Scrie-ti parerea despre produsele noastre

Nu există comentarii