`

Certificat

SSL Certificate

Număr vizitatori

0
1
4
7
4
0
7

Canon CRG-706 NEGRU-Incarcare cartus imprimanta

Incarcare Cartus imprimanta Canon CRG-706 NEGRU

Canon CRG-706 NEGRU-Incarcare cartus imprimanta

Incarcare cartus imprimanta, cod OEM Canon CRG706

Incarcare toner 300g

Incarcare cartus pentru imprimante/multifunctionale/copiatoare CANON I SENSYS MF6530, CANON I SENSYS MF6540, CANON I SENSYS MF6550, CANON I SENSYS MF6560, CANON I SENSYS MF6580

Detalii
Producator :
Canon
Categorie :
Incarcare cartuse
Culoare :
Negru
Numar pagini :
300g/5000 pagini
Detalii :
Incarcare toner 300g
Cod OEM :
CRG-706
Tehnologie :
Laser
Alte date
În stoc
26,03 RON fara TVA
30,98 RON inclusiv TVA

Pentru imprimante, multifunctionale sau copiatoare:

CANON I SENSYS MF 6530CANON I SENSYS MF 6540
CANON I SENSYS MF 6550CANON I SENSYS MF 6560
CANON I SENSYS MF 6580CANON I SENSYS MF 6580

Pentru reparatii sau contracte de service necesare echipamentelor tale verifica preturile si serviciile noastre

Incarcarea cartusului Canon CRG 706, culoare negru cu o capacitate de 300g/5000 pagini este o operatiune ce presupune demontarea cartusului, golirea prin aspirare a tonerului rezidual, curatarea si inspectarea pieselor componente, cu solutii specifice fiecarei piese, inlocuirea contra cost si daca este cazul a pieselor defecte (cilindru, lamela stergere, rola incarcare PCR, rola magnetica, pinioane, etc), reincarcarea cu toner, asamblarea cartusului toner, inlocuirea chip-ului, daca este prevazut, testarea si ambalarea in pungi negre antistatice. Reumplerea cartusului se efectueaza PE LOC, in atelierul nostru, de catre tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul reumplerii de cartuse imprimante, folosind toner si materiale specifice de cea mai buna calitate. Pentru reumplerea cu toner se foloseste cartusul imprimantei Dumneavoastra.

Aproape toate imprimantele, multifunctionalele sau copiatoarele au la denumire una sau mai multe litere, la final. NU AU IMPORTANTA in cautarea cartusului toner pe care il cauti. Reprezinta doar ce functii are echipamentul respectiv. De exemplu: litera D-Duplex, N-placa retea (network), W-wireless.

Trebuie sa stii ca SERT IT SRL nu solicita taxe suplimentare pentru procesarea comenzii si ambalarea cartusului toner in vederea expedierii prin curier.

Imaginea produsului reprezinta modul de ambalare si fabricantul cartusului toner. In descrierea cartusului toner vei gasi toti parametrii necesari pentru a il identifica corect.

Ne straduim sa iti transmitem informatiile cat mai corect, in asa fel incat sa fi sigur ca ai gasit cartusul toner potrivit imprimantei tale. Totusi exista posibilitatea sa mai gresim. Daca vezi o asemenea greseala, fi amabil si da-ne un mail la adresa office@sertit.ro. MULTUMIM!

Descriere produs

Numar articol
CRG706I

Opinia ta conteaza. Scrie-ti parerea despre produsele noastre

Nu există comentarii