`

Certificat

SSL Certificate

Număr vizitatori

0
1
4
8
9
3
2

Brother TN-230C ALBASTRU-Incarcare cartus imprimanta

Incarcare Cartus imprimanta Brother TN-230C ALBASTRU

Brother TN-230C ALBASTRU-Incarcare cartus imprimanta

Incarcare cartus imprimanta, cod OEM Brother TN230C

Incarcare toner 50g

Incarcare cartus pentru imprimante/multifunctionale/copiatoare BROTHER DCP9010, BROTHER HL3040, BROTHER HL3070, BROTHER MFC9120, BROTHER MFC9320

Detalii
Producator :
Brother
Categorie :
Incarcare cartuse
Culoare :
Albastru
Numar pagini :
50g/1400 pagini
Detalii :
Incarcare toner 50g
Cod OEM :
TN230C
Tehnologie :
Laser
Alte date
În stoc
86,81 Lei inclusiv TVA
Livrare gratuita in Bucuresti

Pentru imprimante, multifunctionale sau copiatoare:

BROTHER DCP 9010BROTHER HL 3040
BROTHER HL 3070BROTHER MFC 9120
BROTHER MFC 9320BROTHER MFC 9320

Pentru reparatii sau contracte de service necesare echipamentelor tale verifica preturile si serviciile noastre

Incarcarea cartusului Brother TN 230C, culoare albastru cu o capacitate de 50g/1400 pagini este o operatiune ce presupune demontarea cartusului, golirea prin aspirare a tonerului rezidual, curatarea si inspectarea pieselor componente, cu solutii specifice fiecarei piese, inlocuirea contra cost si daca este cazul a pieselor defecte (cilindru, lamela stergere, rola incarcare PCR, rola magnetica, pinioane, etc), reincarcarea cu toner, asamblarea cartusului toner, inlocuirea chip-ului, daca este prevazut, testarea si ambalarea in pungi negre antistatice. Reumplerea cartusului se efectueaza PE LOC, in atelierul nostru, de catre tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul reumplerii de cartuse imprimante, folosind toner si materiale specifice de cea mai buna calitate. Pentru reumplerea cu toner se foloseste cartusul imprimantei Dumneavoastra.

Aproape toate imprimantele, multifunctionalele sau copiatoarele au la denumire una sau mai multe litere, la final. NU AU IMPORTANTA in cautarea cartusului toner pe care il cauti. Reprezinta doar ce functii are echipamentul respectiv. De exemplu: litera D-Duplex, N-placa retea (network), W-wireless.

Trebuie sa stii ca SERT IT SRL nu solicita taxe suplimentare pentru procesarea comenzii si ambalarea cartusului toner in vederea expedierii prin curier.

Imaginea produsului reprezinta modul de ambalare si fabricantul cartusului toner. In descrierea cartusului toner vei gasi toti parametrii necesari pentru a il identifica corect.

Ne straduim sa iti transmitem informatiile cat mai corect, in asa fel incat sa fi sigur ca ai gasit cartusul toner potrivit imprimantei tale. Totusi exista posibilitatea sa mai gresim. Daca vezi o asemenea greseala, fi amabil si da-ne un mail la adresa office@sertit.ro. MULTUMIM!

Descriere produs

Numar articol
TN230CI

Opinia ta conteaza. Scrie-ti parerea despre produsele noastre

Nu există comentarii